Voor 15:00 besteld = vandaag verzonden!

Over ons

“Wat kunnen wij betekenen voor de zorgsector in Nederland?”

Dit is de vraag die ons bezighoudt sinds de uitbraak van het coronavirus. De vraag die leidde tot de oprichting van Spatmasker.nl., onderdeel van Creations With Lasering B.V.

Wij zijn Ivo de Jong en Jacco Hendriks en in 2019 kwamen wij in aanraking met de nieuwste technologieën op het gebied van CO2-lasering. Het enthousiasme werd alleen maar groter na een testfase van een half jaar waarin bleek dat een CO2-laser talloze mogelijkheden en toepassingen heeft. Het resulteerde is een creatieve maakbedrijf in gepersonaliseerde relatiegeschenken en cadeaus: Creations With Lasering.

De oplossing bij contactberoepen

Nu zetten wij onze lasermachines in voor het maken van herbruikbare, hygiënische en universele spatmaskers die ingezet kunnen worden in de zorg, optometrie, audiometrie en tandheelkunde. En gaan de kappers, pedicures, schoonheidsspecialisten en fysiotherapeuten binnenkort weer open? Dan zullen ook zij profijt hebben van onze maskers. Voor al deze beroepen zal 1,5 meter afstand houden lastig zijn. Onze gezichtsbeschermers van hoogwaardig helder kunststof kunnen hierbij de oplossing zijn.

De zorg veiliger maken

Na jarenlange samenwerking bij andere bedrijven, bundelen wij nu onze energie, enthousiasme, passie en doorzettingsvermogen om de zorg een stukje veiliger te maken en van Creations With Lasering een succes te maken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze spatmasker? Ga dan naar de productpagina. Wilt u ons persoonlijk spreken of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!